Miinto

Het platform met alle boetieks; Miinto!

Ken jij Miinto? Miinto is een van origine Deens bedrijf en werd in 2009 opgericht door Mike Radoor en Konrad Kierklo. Bij Miinto shop je meer dan 3.000 merken online.  Honderden van de leukste lokale online boetieks zijn op het platform van Miinto bij elkaar gekomen om jou de mooiste dames, heren- en kinderkleding te presenteren.  Naast kleding shop je ook voor leuke gadgets in de rubriek Home. Door te kopen bij Miinto steun je dus de lokale ondernemer; hier koop je feitelijk je kledingstuk! Miinto is tegenwoordig uitgegroeid tot een van Europa’s grootste modeportalen.

Platform voor boetieks

Het voordeel van Miinto is dat het platform de leukste winkeltjes en boetieks voor jou heeft uitgezocht en je hier 24 /7 terecht kunt. Daarnaast weet je als klant ook dat je de lokale ondernemer steunt, zonder dat je in de regen eerst een parkeerplek moet zoeken en dan nog eens opzoek moet naar dat ene leuke item. Daarnaast heb je bij Miinto ook als voordeel dat je kunt selecteren op je favoriete kledingstuk, zonder dat je hiervoor allerlei winkels moet doorzoeken. Zo kun je dus een top uit de winkel in Alkmaar vergelijken met die van een winkel in Maastricht. Win – win dus! Daarnaast krijg je vanaf een bestelwaarde van € 50,- je artikel helemaal gratis thuisbezorgd.

Vlot thuisbezorgd

De kracht van online winkelen is dat je vaak lekker vlot bestelling al in huis hebt. Je shopt bij Miinto bij allerlei boetieks en kiest precies dat wat je wilt en je kunt onderling ook met elkaar vergelijken. Met 200.000 artikelen is de keuze enorm, en de kans dat je slaagt ook! Je bestelling wordt altijd zo snel als mogelijk naar je toe gestuurd. Bij Miinto maken ze gebruik van de betrouwbare verzendpartner DHL. Nadat je bestelling het magazijn van de winkel verlaat, krijg jij een email met een track&trace, zo volg je je bestelling tot aan de voordeur. En vanaf € 50,- hoef je geen extra kosten te betalen. Ideaal dus en ook nog eens lekker snel. Soms heeft miinto een kortingscode beschikbaar. Je kan jezelf hiervoor inschrijven op de nieuwsbrief van Miinto of deze ontvang je in het ontvangen pakketje van Miinto. Mooi meegenomen dus.

Wat je ook nog wilt weten

Miinto is een verzamelplaats van kleine boetieks waar je online de mooiste items kunt kopen Het is erg prettig om te weten dat je bij Miinto altijd 14 dagen de tijd heb om te retourneren. Ruilen is bij deze webshop niet mogelijk, en voor retourneren heb je altijd twee weken de tijd. Met kleding is het belangrijk dat het echt als gegoten zit, mocht dit dus niet het geval zijn, kan je zonder extra kosten je bestelling weer terug laten sturen. En komt het eventjes niet goed uit om meteen te betalen, dan is het fijn om te weten dat je bij Miinto achteraf kunt betalen met uitgesteld betaling via AfterPay.

Deel dit artikel
Copyright © 2024 Bazaar.nl - BAZR Shopping Network B.V. - Alle rechten voorbehouden.