Verwerken

✔️ Verkoop je smartphone en stuur hem gratis op naar de verkoper! Klik hier om te starten.

Zoek de marktplaats
Verkoop nu

Wat is een bod en hoe plaats ik een bod?

Een bod geeft aan dat je van plan bent om de smartphone te kopen. Het is jouw financiële bod voor een artikel op Waren. Op de productpagina kun je het hoogste bod volgen. Zodra je bod is geplaatst wordt deze actief op onze marktplaats. Als je het hoogste bod hebt, zal een verkoper die een vraag plaatst die overeenkomt met die van jou, automatisch aan je verkopen. Maak je geen zorgen als iemand een hoger bod plaatst dan jij. Als een vraagprijs overeenkomt met hun (nu hoogste) bod, krijgen ze het item. Jouw bod is dan nog steeds actief en kan worden geaccepteerd als het weer het hoogste bod wordt. Je ontvangt een email van je bod. Je kunt op elk moment je bod annuleren of bijwerken voordat een vraagprijs eraan voldoet.

Bod plaatsen

1. Kies het model wat je zoekt en in welke staat je deze wilt kopen
2. Klik op 'bieden'
3. Vul in welke Grade je wilt bieden
4. Vul je bod in of match met de laagste vraagprijs
5. Klik op volgende en bevestig het bezorgadres en je bod
6. Je bod is live!

Bieden

Zodra je bod is geplaatst wordt deze actief op onze marktplaats. Als je het hoogste bod hebt, zal een verkoper die een vraag plaatst die overeenkomt met die van jou, automatisch aan je verkopen. Maak je geen zorgen als iemand een hoger bod plaatst dan jij. Als een vraagprijs overeenkomt met hun (nu hoogste) bod, krijgen ze het item. Jouw bod is dan nog steeds actief en kan worden geaccepteerd als het weer het hoogste bod wordt. Je ontvangt een email van je bod. Je kunt op elk moment je bod annuleren of bijwerken voordat een vraagprijs eraan voldoet.

Vraagprijs match

Wanneer je de vraagprijs hebt gematcht, ontvangt de koper met deze vraagprijs direct een bericht om je bod te accepteren. Wanneer de verkoper niet accepteerd blijft je bod live en ontvang je een bericht wanneer deze later wordt gematcht.

Let op: wanneer je een bod plaatst is deze bindend. Als je na een aankoop niet betaald word je bestelling geannuleerd en heeft dit gevolgen voor uw account.

Klaar om te starten?

Start met verkopen Bekijk de marktplaats

sms

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht met je vraag
support@waren.nl