Verwerken

✔️ Verkoop je smartphone en stuur hem gratis op naar de verkoper! Klik hier om te starten.

Zoek de marktplaats
Verkoop nu

Hoe ben ik beschermd op Waren?

Kopersbescherming

Waren zorgt ervoor dat je volledig beschermd bent bij elke aankoop die je op Waren doet. Daarom biedt Waren een Kopersbescherming als je betaalt via Waren.

Terugbetaling

Je kunt veilig aankopen doen, want je ontvangt een terugbetaling als je artikel:

Niet aankomt;
Beschadigd is geraakt; of
Totaal niet aan de beschrijving voldoet.

Dit doe je door 'weigeren' te klikken in de e-mail na het ontvangen van je bestelling. Doe dit binnen 24 uur na ontvangst.

Nooit een gestolen smartphone

Waren kan met trots zeggen dat elke smartphone automatisch wordt gecontroleerd in het Register van Gestolen Goederen. Wij werken samen met de Stop Heling. Dit is een organisatie om gestolen goederen van de markt te halen en gebruikers te beschermen. Volledig automatisch worden alle toestellen gecontroleerd middels een API. De politie kan hierdoor meteen reageren als een smartphone aangeboden wordt dat van diefstal afkomstig is en waarvan aangifte is gedaan. Je zult dus nooit gestolen smartphones op Waren aantreffen.

Op 11 maart 2011 is Stop Heling officieel in gebruik genomen door de toenmalige staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en de Board Opsporing van de politie.

Samenwerking Stop Heling

Wij vinden ook dat de transacties veilig moeten gebeuren. Wij kiezen er daarom voor om geen fysieke transacties toe te staan op ons platform. Alle transacties zullen online zijn en worden gedaan middels een escrow. Een financiële escrow (-rekening) is een geblokkeerde bankrekening die wordt aangehouden bij een neutrale en financieel betrouwbare derde. Wij zullen deze geblokkeerde rekening aanhouden. Waren betaalt het geld op de geblokkeerde rekening alleen uit op basis van een overeenkomst tussen de koper en de verkoper. Dit gebeurt wanneer iedereen tevreden is met de transactie.

Elke aankoop en verkoop op Waren gaat automatisch. Dit betekent dat gebruikers niet hoeven kiezen van wie ze de smartphone kopen. Ons algoritme matcht gebruikers op hun wensen en laat de transactie volledig automatisch verlopen. Op deze gecentraliseerde manier maken we de koop en verkoop van smartphones gemakkelijk. Ons systeem herkent fraude en misbruik en waardeert kopers en verkopers op hun eerdere transacties.

Veilige transacties

Wij vinden ook dat de transacties veilig moeten gebeuren. Wij kiezen er daarom voor om geen fysieke transacties toe te staan op ons platform. Alle transacties zullen online zijn en worden gedaan middels een escrow. Een financiële escrow (-rekening) is een geblokkeerde bankrekening die wordt aangehouden bij een neutrale en financieel betrouwbare derde. Wij zullen deze geblokkeerde rekening aanhouden. Waren betaald het geld op de geblokkeerde rekening alleen uit op basis van een overeenkomst tussen de koper en de verkoper. Dit gebeurt wanneer iedereen tevreden is met de transactie.
Elke aankoop en verkoop op Waren gaat automatisch. Dit betekent dat gebruikers niet hoeven kiezen van wie ze de smartphone kopen. Ons algoritme matcht gebruikers op hun wensen en laat de transactie volledig automatisch verlopen. Op deze gecentraliseerde manier maken we de koop en verkoop van smartphones gemakkelijk. Ons systeem herkent fraude en misbruik en waardeert kopers en verkopers op hun eerdere transacties.

Altijd hulp

Wij staan 24/7 klaar om je te helpen met je aankoop of vragen over je bestelling.

De kopersbescherming wordt automatisch toegevoegd bij elke transactie op Waren. Dit wordt automatisch toegevoegd bij het afrekenen.

Verkopersbescherming

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je veilig bent en dat je als verkoper ook volledig beschermt bent, maar we kunnen het alleen doen als je kopers via Waren betalen. Dit is wat we doen:

Gegevensbescherming

Wanneer je een betaling via Waren ontvangt, hoef je je financiële gegevens niet te openbaren aan de koper. Er is dus geen risico dat iemand deze kan misbruiken.

Veilige overschrijving naar jou

Met behulp van Waren ontvang je veilig je geld, vlak nadat de koper heeft bevestigd dat het artikel is ontvangen. Als de koper de bestelling vergeet de markeren als ontvangen, maken we alsnog het geld naar je over.

Altijd hulp

We zullen voor je opkomen in het geval dat de kopers claim op een terugbetaling niet gegrond lijkt te zijn. Wij staan 24/7 klaar om je te helpen met je verkoop of vragen over je aanbod.

Mangopay

sms

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht met je vraag
support@waren.nl