Verwerken

✔️ Verkoop je smartphone en stuur hem gratis op naar de verkoper! Klik hier om te starten.

Zoek de marktplaats
Verkoop nu

Hoe verkoop ik mijn smartphone?

Waren is de online marktplaats voor smartphones. Iedereen kan zijn smartphone hier veilig verkopen aan andere gebruikers.

Start met verkopen

Stel, je hebt een iPhone 7 die je wilt verkopen. Meld je telefoon aan op ons platform en geef aan dat je jouw smartphone wilt verkopen. Je mag nu je prijs bepalen en je telefoon aanbieden. Wanneer iemand een iPhone 7 wilt kopen, kan de koper op onze website zoeken naar dit model. De koper ziet geen specifieke advertentie, maar wel welke iPhone 7's er beschikbaar zijn. De koper bepaalt een prijs en biedt daarmee op een iPhone 7. Wanneer dit bod matcht met jouw vraagprijs, worden jullie automatisch gekoppeld. De koper betaalt eerst aan Waren en jij ontvangt een verzendlabel om de smartphone op te sturen. Pas als iedereen tevreden is, laten wij het geld los. Zo weten we zeker dat zowel de koper als de verkoper tevreden zijn.

Verkopen in een paar stappen

1. Ga naar waren.nl/verkopen
2. Beantwoord een paar korte vragen over je smartphone
3. Bepaal je eigen vraagprijs
4. Klaar!

Als jouw smartphone te koop staat kunnen andere mensen hierop bieden. Pas als een bod overeenkomt met jouw vraagprijs ontvang je een email. Je ontvangt automatisch een gratis verzendlabel. Als de koper tevreden is, ontvang jij het geld.

Start met verkopen

sms

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht met je vraag
support@waren.nl