Verwerken

✔️ Verkoop je smartphone en stuur hem gratis op naar de verkoper! Klik hier om te starten.

Zoek de marktplaats
Verkoop nu

Hoe krijg ik een gratis verzendlabel?

Verkopen

Wanneer je jouw smartphone verkoopt, ontvang je een e-mail met je verzendlabel. Deze e-mail ontvang je direct nadat het bod is betaald door de koper. De koper betaald de verzending.

Retour

Wanneer je niet tevreden bent met de iPhone die je hebt gekocht, krijg je de optie om deze binnen 24 uur te beoordelen. Wanneer je de smartphone weigert, ontvang je direct jouw gratis verzendlabel. Stuur de smartphone dan binnen 48 uur terug naar de verkoper. Wanneer je dit niet doet, accepteer je automatisch de smartphone en wordt het geld overgemaakt naar de verkoper.

Let op

Wanneer je het gaat versturen heb je 48 uur om dit te deon met de meegestuurde verzendlabel. De verzending is dan al betaald door de koper. Wanneer je het pakket niet verstuurd wordt het bod geannuleerd en heeft dit gevolgen voor je account.

Je kunt het pakket inleveren bij een PostNL-punt. Klik hier om een PostNL-punt in de buurt te zoeken.

Dit beleid is opgesteld om de integriteit van de markt te behouden, aangezien we ervoor moeten zorgen dat het aanbod echt, actief en betrouwbaar is. Onthoud dat er een koper of verkoper aan de andere kant van de transactie is die verwacht dat deze zal worden uitgevoerd.

sms

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht met je vraag
support@waren.nl